Članci

Sistem kvaliteta

Menadžer kvaliteta: Ćazim Alković

tel: +382 30 313 241

fax: +382 30 313 274

mob: +382 69 039 143

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


BV-logo-9K-UKAS

Uprava pomorske sigurnosti je svoj poslovni sitem uskladila sa zahtjevima međunarodnog standarda ISO 9001:2000. Rukovodstvo je usvojilo politiku kvaliteta kojom se teži potpunom ispunjenju zahtjeva korisnika usluga i kontinuiranom unaprijeđenju kvaliteta usluga koje pruža Uprava. Politika je bazirana na svih osam principa menadžmenta u kojoj se navodi da će se posebna pažnja posvetiti korisnicima usluga Uprave, da će u realizaciju usluga biti uključeni svi zaposleni, da će se težiti stalnim poboljšanjima kao i da će se sve odluke donositi na bazi relevantnih činjenica.

Uviđajući značaj sistema menadžmenta kvalitetom, Uprava je u cilju održavanja kontinuiteta kkvaliteta usluga sa svjetski renomiranom sertifikacionom kućom »Bureau Veritas« sklopila ugovor i pristupila resertifikaciji poslovnog sistema u skladu sa zahtjevima novog standarda ISO 9001:2015. Nakon sveobuhvatne eksterne provjere od strane vodećih ocjenjivača, Uprava je dobila novi sertifikat koji važi do 21. jula 2020. godine.

Ova prestižna potvrda znači da se poslovni procesi odvijaju po propisanim i kontrolisanim postupcima i uputstvima, da su maksimalno angažovani ljudski i tehnički resursi što obezbjeđuje najveći kvalitet usluga.

GO_TO_TOP