Sistem kvaliteta

Menadžer kvaliteta: Ćazim Alković

tel: +382 30 313 241

fax: +382 30 313 274

mob: +382 69 039 143

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


loyd.gif

Uprava pomorske sigurnosti je svoj poslovni sitem uskladila sa zahtjevima međunarodnog standarda ISO 9001:2000. Rukovodstvo je usvojilo politiku kvaliteta kojom se teži potpunom ispunjenju zahtjeva korisnika usluga i kontinuiranom unaprijeđenju kvaliteta usluga koje pruža Uprava. Politika je bazirana na svih osam principa menadžmenta u kojoj se navodi da će se posebna pažnja posvetiti korisnicima usluga Uprave, da će u realizaciju usluga biti uključeni svi zaposleni, da će se težiti stalnim poboljšanjima kao i da će se sve odluke donositi na bazi relevantnih činjenica.

Uviđajući značaj sistema menadžmenta kvalitetom, Uprava je nastavila saradadnju sa svjetski renomiranom sertifikacionom kućom "Lloyd's Register Quality Assurance" i pristupila resertifikaciji poslovnog sistema u skladu sa zahtjevima standarda ISO 9001:2008. Nakon sveobuhvatne eksterne provjere od strane vodećih ocjenjivača Lloyd's Register, Uprava je dobila novi sertifikat koji važi do 22. jula 2014. godine.

Ova prestižna potvrda znači da se poslovni procesi odvijaju po propisanim i kontrolisanim postupcima i uputstvima, da su maksimalno angažovani ljudski i tehnički resursi što obezbjeđuje najveći kvalitet usluga.

Registar Jahti

 

imso

image007

BALMAS

GO_TO_TOP